ferrodqui Posted August 23, 2014 Report Share Posted August 23, 2014 Artista: Tina Charles Titulo: Tina Charles - Dance Little Lady... Dance (1981) Estilo: disco Calidad: 320 kbps, 44100 Hz, Joint Stereo MS Tamaño: 100 Mb Tina Charles - Dance Little Lady... Dance (1981) Tina Charles - Dance Little Lady...Dance - 01 - I Love To Love Tina Charles - Dance Little Lady...Dance - 02 - Take All Of Me Tina Charles - Dance Little Lady...Dance - 03 - Rendezvous Tina Charles - Dance Little Lady...Dance - 04 - All Comes Back To You Tina Charles - Dance Little Lady...Dance - 05 - Halfway To Paradise Tina Charles - Dance Little Lady...Dance - 06 - Dance Little Lady Tina Charles - Dance Little Lady...Dance - 07 - I'll Go Where The Music Takes Me Tina Charles - Dance Little Lady...Dance - 08 - Stop What You're Doing To Me Tina Charles - Dance Little Lady...Dance - 09 - Fallin' In Love In Summertime Tina Charles - Dance Little Lady...Dance - 10 - You Set My Heart On Fire Tina Charles - Dance Little Lady...Dance - 11 - Love Me Like A Lover Tina Charles - Dance Little Lady...Dance - 12 - Dr. Love Tina Charles - Dance Little Lady... Dance (1981).rar Tina Charles - Dance Little Lady... Dance (1981).rar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now